Marja

Woonkamer

Na 25 jaar was het interieur van de klant niet meer van deze tijd. Dus was een totaal interieuradvies wenselijk. Niet alleen de meubels, maar ook de muren en het plafond zijn aangepakt. Het interieurontwerp is imiddels uitgevoerd en de woonkamer sluit nu helemaal aan bij de wensen van de klant.

Oude situatie

Nieuwe situatie

De woonkamer heeft een hele andere sfeer gekregen. Door grijsblauw en oudroze te combineren met een lichte basis, is er eenheid en rust gecreeërd. Een eyecatcher in deze woonkamer is het behang met een getekende print. In plaats van twee losse banken is er in dit ontwerp gekozen voor een strakke stoffen hoekbank. Door meerdere salontafels in het ontwerp toe te passen, is er flexibiliteit in de zithoek mogelijk. De verschillende vloerkleden zorgen ervoor dat de fauteuil betrokken wordt bij de zithoek. Dit alles heeft voor een moderne stijl gezorgd.

“Roos heeft veel kennis van merken en de laatste trends. Ze is flexibel en bleef geduldig, ook al vond ik het moeilijk om knopen door te hakken. Ze kwam met originele ideeën en ze heeft mij erg geholpen bij de keuze van kleuren, materialen en indeling.”