Over

Al van jongs af aan ben ik creatief en vind ik het leuk om van alles te ondernemen. Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven heen. Vandaar dat ik koos voor de opleiding ‘interieuradviseur’ aan het Hout- en Meubileringscollege. Daar ontdekte ik mijn passie voor interieur. Dat ik hier talent voor heb werd bevestigd toen ik mee deed aan de wedstrijd van Skills Heroes. Ik won de prijs voor ‘Beste interieuradviseuse van Nederland 2018’!

Ik ben kleurrijk en veelzijdig. Naast mijn passie voor interieur heb ik ook interesse in veel andere artistieke activiteiten. Ik houd mij graag bezig met papier scheppen, schilderen, beeldhouwen en fotografie. Daarnaast ben ik ook gek op bloemen en planten en het effect hiervan op een interieur.

Door met jou een interieurplan te maken, geef ik je een duwtje in de goede richting. Met een duidelijk en praktisch ontwerp laat ik de mogelijkheden van de ruimte zien. Samen scheppen we de sfeer waarin jij je thuis voelt. Heb jij een duwtje nodig? Neem contact met mij op!