Petra

Woonkamer

Oude situatie

Petra heeft kort geleden een nieuwe grijze bank gekocht, maar vind deze nog niet passen bij de rest van het interieur. Ze vond het moeilijk om een geheel te creeen en schakede daarom de hulp van een interieruadviseur in. Het uitgangspunt zijn de bestaande meubels. Door kleine aanpassingen moet het allemaal bij elkaar gaan passen.

Nieuwe situatie

De muur achter de bank krijgt een bijzonder behang. Onderin zit groen en de kleur loopt naar boven langzaam over in een grijze tint. Zo maakt de bank weer onderdeel uit van het interieur. Een velours vloerkleed zorgt voor een zachte uitstraling. De gele tint uit het schilderij ‘het melkmeisje’, komt terug in het vloerkleed en in andere accessoires zoals vazen en kussens. Het plan is in een 2D plan visueel gemaakt. Petra kon hierdoor goed bepalen wat er nodig was om haar interieur te veranderen. Direct na ons gesprek is Petra zelf met het ontwerp aan de slag gegaan en kon niet wachten op het eindresultaat.

”Met behulp van kleine aanpassingen in interieur past het geheel beter bij elkaar. Roos bekijkt het bestaande interieur goed, luistert naar de wensen/ideeën en houdt het gehele plaatje goed in het vizier.”