Tamara & Antoine

Eetkamer

Tamara en Antoine wonen al 14 jaar in dit prachtige huis. Ze willen de eetkamer en
serre samenvoegen en hier een grotere eetkamer van maken. In de eetkamer willen ze een rechthoekige houten eettafel met 6 stoelen. Er moet ook ruimte zijn voor een werkplek. De vloer moet vervangen worden en er moet natuurlijk ook een plekje komen voor de drie poezen.

Oude situatie

Het ontwerp

De indeling is ongeveer hetzelfde gebleven. Maar doordat de ruimte net iets groter is past het veel beter. De muren worden in het ontwerp goed gebruikt. Op de ene wand zijn houte latten met een mospaneel, voor de andere muur staat een kast met hanglampen erboven, en een andere muur heeft behang gekregen en is een groene oase geworden.

De kleuren blauw groen en geel vormen een mooie rustige combinatie in het ontwerp. De klant wil graag kleur, maar wil niet dat het onrustig wordt. Deze kleuren zijn in perfecte harmonie met elkaar.

Er is een Thuiswerktafel ingetekend. Deze tafel is ‘dicht’ als je aan tafel eet, en kan je ‘open’ doen als je gaat werken. Best of both worlds!

Eindresultaat

Wat een metamorfose heeft deze eetkamer gekregen. De ruimte is verbreed, heeft een lichtstraat gekregen en er is een nieuwe vloer gelegd. Nadat alle wanden geverfd en behangen waren konden de meubels neergezet worden.

Door designmeubels is deze ruimte modern. Door persoonlijke en retro elementen is het plaatje compleet. De ruimte heeft een fijne relaxte sfeer en de bewoners en de katten zijn graag in deze ruimte.